ALMERE

Just 90's Party

Just 90’s in Almere. Om 21:00 uur starten onze DJ’s. Zij draaien de grootste, beste en leukste hits uit de 90’s. Stap even in onze tijdmachine en beleef de 90’s zoals je toen misschien ook deed!

What's up

Event Timeline
START TIME
DOORS OPEN & DJ STARTS
AFTER 5 MINUTES
First drinks
AFTER 10 MINUTES
FIRST DANCE
ALL NIGHT LONG
having fun
END TIME
SEE YOU NEXT TIME

Koop je 90's Tickets

Early Bird Ticket

13

,5

Ben jij er snel bij…
De eerste tickets zijn het voordeligst

regular Ticket

15

,0

Reguliere tickets…
tot en met de laatste maandag voor het feest

Last week Ticket

17

,5

Echt de allerlaatste tickets
voor Just 90’s

Het ticket voor Just 90’s is inclusief garderobe en toiletgebruik.
Stap met ons in de tijdmachine en beleef de 90’s deze avond.

Just 90’s is een feest van MusicParty4U en het zusje van 30+ Dancing Party.
Je wordt bij de aanschaf van een ticket doorverwezen naar de ticketshop van 30+ Dancing Party.

Just 90's party

Wanneer?
16 november 2024

Hoe laat?
21:00 – 02:00 uur

Waar?
De Bierfabriek
Koetsierbaan 2
1315 SE Almere

Waar:
Klik hier om de route te bekijken

 

Verlang jij ook nog weleens terug naar de jaren 90? Of misschien ben je benieuwd naar hoe het toen was? Waar dansten we op? Wat waren de knallers van toen? Kom het allemaal (nogmaals) beleven op de JUST 90’s Party! Ga terug in de tijd en geniet vanaf 21:00 uur van de grootste hits uit de 90’s op deze, enige echte, onvergetelijke 90’s party.

De 90’s herbeleven doen we nu in in De Bierfabriek (Leonardo Hotel) in Almere. Centraal gelegen en zeer goed bereikbaar vanaf Lelystad, ‘t Gooi, Zeewolde en Amsterdam. Deze mooie locatie heeft een ruime dansvloer, gezellige zitjes, ruime barren, chillruimte en eigen biertaptafels vanaf 4 personen. Natuurlijk is het bij De Bierfabriek (Leonardo Hotel) ook mogelijk om voor het feest te dineren en/of na het feest te blijven overnachten. Kijk op de site voor alle mogelijkheden en maak de uitgaansavond helemaal compleet.

Advies: Indien met auto in Almere Centrum P7 Schippergarage aanhouden en parkeren (parkeerkosten zitten NIET bij het ticket inbegrepen).

Verzoekjes aanvragen mag maar wel enkel de klassiekers uit de 90’s. Er is geen  kledingvoorschrift.

Stap in de tijdmachine en ga terug in de tijd waarin echt veel kon en ga helemaal los op alle goede, foute en knallers van 90’s hits. Gezellig uitgaan voor iedereen; vaders, moeders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen! Iedereen vanaf 21 jaar (21+) is welkom.
Vier jij je verjaardag op een Just 90’s Party, laat het ons vooraf weten en je krijgt extra aandacht.

Dans, zing en rave. Are you ready? Nineties are back again! Met onder andere: Backstreet Boys, Faithless, Spice Girls, Pearl Jam, Paul Elstak, Madonna, Charly Lownoise & Mental Theo, Anouk, 2Pac, Robin S, Britney Spears, Guus Meeuwis, Michael Jackson, Vengaboys, 2 Unlimited, Nirvana, Robbie Williams, Marco Borsato, Scooter, Snap, 2 Brothers On The 4th Floor en ga zo maar door…

De entree in de online voorverkoop is voor Early Birds € 13,50. Reguliere tickets zijn € 15,00 t/m de laatste maandag voor het feest. Deze tickets zijn inclusief garderobe en toiletgebruik. Tickets na de laatste maandag en aan de deur zijn € 17,50.

Just 90's promo

DE BIERFABRIEK

ALMERE